Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyümölcslé

Küldetésünk része az is, hogy a saját értékesítési csatornáinkat felkínáljuk a környék mindazon termelői, őstermelői és társadalmi vállalkozásai számára is, akik hozzánk hasonlóan kézműves módon állítanak elő minőségi élelmiszereket.

Völgység Kincse Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet – 100% gyümölcslevek
A Völgység Kincse Szociális Szövetkezet Kisvejkén, a bonyhádi járásban működik a mezőgazdasági szövetkezés klasszikus alapelveire építve: alma, barack, körte, meggy, cseresznye, répa, cékla, homoktövis, gyógynövény-gyümölcs, zöldség, gyümölcs-zöldség italok előállításával és értékesítésével foglalkozik. Termékeik 100 százalékban gyümölcsből/zöldségből készülnek, tartósítószerek és hozzáadott összetevők nélkül.
Tevékenységük nyersanyagát Kisvejke és a környező települések helyi gazdaságai és ültetvényei szolgáltatják, összesen mintegy 300 hektár területről. Legfontosabb piacaik a fontosabb hazai nagyvárosok (Budapest, Győr, Miskolc. Pécs). A Szövetkezet hangsúlyozottan szociális jellegű, céljaként fogalmazza meg a helyi munkanélküli, hátrányos társadalmi helyzetű lakosság foglakoztatását.

Rendezés:
Nézet: