Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

14 napos garancia

ELÁLLÁS

Internetes vásárlás esetén a rendelés átvételétől számított 14 napon belül visszaküldhető a termék.

Jelezd az elállást 14 napon belül ügyfélszolgálatunknak, lehetőleg e-mailen.

- Nem kell indokolni a vásárlástól való elállást. De ha azért küldöd vissza, mert nem vagy elégedett a termékkel, akkor megköszönnénk egy rövid indoklást.
- A termékeket Gyulajra (Dózsa György utca 2.) küld, az elállási nyilatkozat megküldését követő 8 napon belül.
- Miután visszaérkeztek a termékek, pár munkanapon belül visszafizetjük a termékek árát.
- Az eredeti szállítási díj teljes összegét is visszatérítjük, ha minden rendelt termék visszaérkezett.

* Az elállási körbe tartozó termékeket és annak feltételeit magyar jogszabályok írják elő. Minden olyan terméket visszaküldhetsz hozzánk, melynek használatba vételével nem sérülnek a higiéniai, élelmiszer biztonsági előírások. A vásárláskor kapott számla hiányában és felbontott csomag esetén is élhetsz a garanciánkkal! Az elállási jog lakossági vásárlókat illet meg.

 

ÁSZF

"7.24.    Elállási jog gyakorlásának a menete:

7.24.1.    Amennyiben a Fogyasztó élni kíván az elállási joggal, úgy köteles az elállási szándékát a Szolgáltató elérhetőségein jelezni.

7.24.2.    Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, email vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az email illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe.

7.24.3.    A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. 

7.24.4.    A Szolgáltató azonban nem köteles a Fogyasztó része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. A Fogyasztó a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

7.24.5.    Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal."

 

Elállási nyilatkozat minta

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett (név, postai cím, e-mail cím, fax szám, telefonszám): Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet, 7227 Gyulaj, Szent Imre tér 1., info@hetpecsetes.hu, 20/264-3009

Alulírott kijelenti, hogy eláll az alábbi áruk adásvételétől:

Megrendelés időpontja /átvétel időpontja:

Fogyasztó(k) neve:

Fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag írásban történő értesítés esetén):

Dátum:

 


A dokumentumot hitelesíti és készítette: Virtualjog.hu