Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

MM
HETEDHÉT HATÁR SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET

A Máltai Manufaktúra termékek egy részét Tolna megye egy csodálatos természeti környezetben fekvő, a mai társadalmi és gazdasági kihívásokra válaszokat kereső településén, Gyulajon készítjük.

MM
A GYULAJI PROGRAM

Gyulaj egy ezer lakosú, gyönyörű táji környezetben fekvő, gazdag földekkel és kiterjedt erdőséggel rendelkező, ám mégis komoly társadalmi és gazdasági nehézségekkel, szegénységi problémákkal küzdő falu a Dunántúl déli részén.

MM

 

A Máltai Manufaktúra mögött lévő infrastrukturális fejlesztések mindegyikét úgy igyekeztünk megtervezni, hogy azok – lehetőségeinkhez képest – a legkevésbé terheljék meg a környezetet, és a leginkább illeszkedjenek az érintett közösségek mindennapjaihoz.

MM
ELISMERÉS

 

2016-ban a Hozzáadott Helyi Érték Díj zsűrije a legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozásnak a Hetedhét Határ Szociális Szövetkezetet választotta.

 

MM
MÁLTAI MANUFAKTÚRA

A Máltai Szeretetszolgálat 2010. óta van jelen Gyulaj életében, évről-évre bővült és mélyült el a máltai szerepvállalás a faluban. Egyik alappillére ennek a munkának a szociális szolgáltatások rendszere, a családokkal végzett szociális munka folyamata.