Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Máltai Manufaktúra termékek egy részét Tolna megye egy csodálatos természeti környezetben fekvő, a mai társadalmi és gazdasági kihívásokra válaszokat kereső településén, Gyulajon készítjük.

Növénytartósító üzemünket közösségi alapon, a gyulaji Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet működteti, mely szövetkezet tagjai között megtaláljuk Gyulaj Község Önkormányzatát és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot is.

A Máltai Manufaktúra keretei között működtetett növénytartósító kisüzemünkben tartósítószer és adalékanyagok felhasználása nélkül, kézműves módon állítunk elő szendvicskrémeket, csatnikat, paradicsomos tésztaszószokat, lekvárokat, szörpöket és savanyúságokat. Termékeink kizárólag zöldség és gyümölcs alapanyagokat tartalmaznak, a felhasznált fűszerek is adalékmentesek, a só nitritmentes, így termékeink vegetáriánus, illetve vegán étrend mellett is fogyaszthatók. A tartósítás kizárólag hőkezeléssel történik, az előállítást (főzést), kiadagolást, csomagolást kézzel végezzük. Termékeinkhez nagyrészt helyben megtermelt alapanyagokat használunk fel. Minden termékünk esetén a legmagasabb minőségi elvárásoknak kívánunk megfelelni, mind ízvilágukat, mind beltartalmi értéküket, mind megjelenésüket tekintve prémium termékeket állítunk elő. A gyártás és csomagolás során számos környezetvédelmi szempontot érvényesítünk, nem használunk műanyagot, csomagolásaink újrahasznosíthatók.